Camping Friesland met zwembad

Een vakantie vol zwempret, geweldig! Op Camping Rijsterbos in Friesland beleef je het als geen ander. Heerlijk vakantie vieren met de kinderen, plonsen in het zwembad en vooral heel veel plezier hebben. Zien we jou snel op Camping Rijsterbos?

Bekijk het zwembad

Complete aanbod

Het zwembad op onze camping in Friesland

Dit jaar beleef je eindeloos plezier op Camping Rijsterbos. Met een prachtig openluchtzwembad (+ zonenweide) beleef je een geweldige middag op de camping. Je kunt al vanaf 08:30 uur zwemmen, tot 21:30 uur. Rondom het zwembad staan een tafeltennistafel, een trampoline en enige speel attracties.

Camping Friesland met zwembad

Het ondiepe gedeelte is een afgebakend gedeelte, speciaal voor de allerkleinsten.

Er is meer...

Wij zijn een gezinscamping in Friesland en hebben nog veel meer leuke voorzieningen voor een onvergetelijke vakantie. Wat dacht je van klimmen en klauteren in onze nieuw, aangelegde speeltui, kanovaren op de Lits, vriendjes maken in de chill plaza, meedoen met het animatieteam of opa en oma facetimen (gratis WiFi op de camping).

Algemene voorzieningen

  • Fietsverhuur
  • Wasserette

Vakantie boeken

Overnachten op de camping

Na al dat zwemmen en spelen moet je natuurlijk ook tot rust komen. Dat kan op een van onze kampeerplaatsen, waarvan er ook een aantal beschikken over  privé-sanitair. Of combineer luxe met het heerlijke kampeergevoel en overnacht in een ruime safaritent: Safaritent Cottage (6 pers.) - Safaritent Medley (5 pers.)